Sugar Rush Prize Drops

Fond de premiere în valoare de 2.000.000 RON

Zilnic premii cash la jocul Sugar Rush

Între 25 Ianuarie și 5 Februarie, avem un fond total de premiere de peste 2.000.000 RON sub forma de premii cash la Sugar Rush.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

 1. OPTEAZĂ & JOACĂ Sugar Rush între 25.01 și 05.02.2023.
 2. PARIAZĂ cel puțin 2.5 RON sau mai mult.
 3. CÂȘTIGĂ unul din premiile aleatorii dacă norocul îți surâde, în fiecare zi.

Vor fi 12 zile cu premii și un fond zilnic de 168.000 RON. Fiecare pariu plasat poate activa un premiu aleator din fondul de premiere, iar jucătorii au posibilitatea de a câștiga multiple premii într-o singură zi. Ești pregătit pentru premiile noastre cash?

Structura premiilor

Cantitate Premii zilnice
1 20.000 RON
2 10.000 RON
3 4.000 RON
9 2.000 RON
75 400 RON
110 200 RON
350 80 RON
450 40 RON
Termeni și Condiții

Termeni și Condiții:

 1. Promotorul acestei promoţii este Entain, o companie înregistrată în Gibraltar cu numărul 112454 și sediul înregistrat în Suite 6, Atlantic Suites, Europort Avenue, Gibraltar. Această promoție este organizată în colaborare cu operatorul de jocuri Pragmatic Play.
 2. Această promoție se desfășoară în fiecare zi de la ora 01:00 EET până la ora 00:59 EET din data de 25.01.2023 până pe 05.02.2023 ("Perioada promoțională").
 3. Această ofertă nu este disponibilă în asociere cu nicio altă ofertă.
 4. Luând parte la această promoţie, ești de acord cu condiţiile promoţionale specifice de participare şi cu Termenii şi Condiţiile Standard pentru Promoţii.
 5. Jucătorii trebuie:
  1. să aibă peste 18 ani;
  2. să fi efectuat minim o depunere în contul Sportingbet.ro;
  3. să poată vedea promoţia în secţiunea "Promoții" a contului de pariere în timpul perioadei promoţionale.

  (“Jucător eligibil”)

Mecanica ofertei:

 1. Această promoție va fi disponibilă în fiecare zi și include:
  1. 12 runde de premiere (fiecare în parte fiind un “Sugar Rush Prize Drop”) la jocul Sugar Rush.
 2. Pentru a putea participa la oricare din premiile zilnice, jucătorii trebuie să acceseze jocul ”Sugar Rush" și să opteze pentru ofertă.
 3. Pentru ca un jucător să fie eligibil să poată participa la "Sugar Rush Prize Drops", este necesar ca acesta să fi plasat un pariu pe bani reali de minimum 2.5 RON la jocul selectat. “Pariu eligibil”).
 4. Fiecare pariu eligibil plasat la jocul Sugar Rush poate declanșa un (1) premiu aleator din fondul de premiere în fiecare zi a ofertei.
 5. Un jucător are posibilitatea de a câștiga mutiple premii zilnice în cadrul ofertei Sugar Rush Prize Drops.
 6. Fondul de premiere total anticipat pentru întreaga perioadă promoțională este de 2.016.000 RON.
 7. Premiile ce pot fi obținute sunt sub forma unei valori cash fixe:
  1. Participanții la această ofertă pot câștiga următoarele premii fixe sub forma cash, așa cum sunt descrise în tabelul de mai jos, presupunând că există un pariu eligibil.
 8. Toate premiile câștigate în decursul acestei promoții trebuie plătite sub forma cash, fără condiții de rulaj.

Premii:

 1. Regulile ofertei Daily Prize Drop precum și tabelul de premii sunt disponibile în jocul selectat. Tabelul de premii este actualizat în timp real și arată clasamentul actual precum și numărul de premii rămase.
 2. Premiile vor fi plătite în funcție de tabelul de "Premii", care poate fi găsit în cadrul jocului selectat.
 3. Premiile sunt acordate jucătorilor sub forma unei valori fixe.
 4. Oferta Sugar Rush Prize Drop va începe zilnic la ora 01:00 EET și se va termina ori (I) zilnic la ora: 00:59 CET; sau (II) când nu vor mai fi premii disponibile.
 5. Pentru a evita orice fel de dubiu, orice porțiune din fondul de premiere care nu a fost distribuită la finalul zilei va fi raportată și adăugată la următoarea zi promoțională sau următoarea campanie de acest fel.

Sugar Rush Prize Drops - Criterii de câștig și premii

 1. Criteriu de câștig: Orice pariu pe bani reali plasat la jocul selectat are șansa de a aduce un premiu aleator.
 2. Premii: Valoarea așteptată a fondului de premiere zilnic este de 168.000 RON împărțit în 1000 de premii cash.

 3. Cantitate Premii zilnice
  1 20.000 RON
  2 10.000 RON
  3 4.000 RON
  9 2.000 RON
  75 400 RON
  110 200 RON
  350 80 RON
   450 40 RON 

Termenii și Condițiile premiilor cash:

 1. Premiile sunt acordate sub forma de cash și pot fi retrase fără a fi necesar rulajul acestora.
 2. Toate premiile vor fi creditate în funcție de moneda de joc din cont și este posibil să varieze în funcție de rata de conversie.
 3. Oricare din premiile acordate vor fi în conformitate cu acești Termeni și Condiții iar Pragmatic Play (operatorul aceste oferte), poate modifica acești Termeni și Condiții la propria discreție, în orice moment.

Termeni și Condiții Generale

 1. Conversia monedei de joc la mesele de joc poate fi schimbată la discreția operatorului ofertei, Pragmatic Play.
 2. Tabelul prezintă echivalentul în valută în funcție de pariul minim de cincizeci de cenți (0,50 €) în criteriile de calificare la acest moment specific (Tabelul de conversie a pariului minim). În cazul în care nu este disponibil, pariul minim va fi rotunjit la următoarea mărime de pariu mai mare disponibilă în jocul participant. Tabelul de conversie a pariului minim va fi actualizat la discreția exclusivă a Pragmatic Play.
 3. În cazul în care compania suspectează că un jucător câștigător se face vinovat de activități frauduloase, compania își rezervă dreptul de a suspenda sau de a elimina jucătorul respectiv din promoție și/sau de a suspenda contul jucătorului respectiv și/sau de a suspenda promoția în așteptarea unor investigații suplimentare.
 4. Ne rezervăm dreptul de a modifica, de a întrerupe sau de a pune capăt promoției, în conformitate cu Termenii și Condițiile noastre.
 5. Toate informațiile privind responsabilitatea jocului se regăsesc în pagina de Joc Responsabil, iar pentru consiliere pe site-ul: Jocresponsabil.ro