Ești pregătit să ne arăți cunoștințele?

24 dintre cele mai bune echipe naționale din Europa luptă pentru titlul de Campioană Europeană.

Va câștiga una dintre favorite? Vom avea o surpriză precum în 2004 atunci când Grecia a șocat întregul continent? Orice crezi că se va întâmpla, acesta este locul perfect pentru a-ți lansa predicțiile întrucât poți câștiga până la 400.000 RON cash!

Trebuie doar să răspunzi la 10 întrebări cu răspuns multiplu-dacă răspunzi corect la toate întrebările, premiul este al tău. Cel mai bun lucru? Participarea este complet gratuită.

Termeni și Condiții specifice

 1. Această promoție este valabilă de pe 30/05/2021, ora 01:00 EEST până pe 11/06/20211, ora 21:59 EEST (“Perioada promoțională”).
 2. Această promoție nu este valabilă in combinatie cu o altă promoție.
 3. Luând parte la această promoție, confirmi că ești de acord cu Termenii și Condițiile acestei promoții și Termenii și Condițiile Standard Promoționale.

Mecanica

 1. Pentru a participa la această promoție un Jucător Eligibil (definit mai jos) trebuie să răspundă la toate Întrebările (definite mai jos) pe Perioada Promoțională.
 2. Jucătorii trebuie:
  1. să aibe împlinită vârsta de 18 ani; și
  2. să fie un client existent sau un client nou cu minim o depunere în cont.
  3. să poată accesa această promoție după logarea în contul lor de pariuri.
 3. Jucătorii care au fost excluși anterior de la bonusurile și promoțiile oferite de sportingbet nu vor putea participa la această promoție.

un ''Jucător Eligibil'');

Predictorul EURO

 1. Predictorul EURO este un joc gratuit care se supune următoarelor cerințe:
  1. Un Jucător Eligibil trebui să răspundă la toate cele 10 întrebări prezentate pe pagina promoțională.
  2. Răspunsurile pot fi schimbate până la debutul EURO 2020, odată cu începutul meciului Turcia-Italia pe 11/06/2021 la oră 22:00.
  3. Răspunsurile nu pot fi schimbate după începutul acestui prim meci;
 2. Fiecare Jucător Eligibil va putea participa la promoție o singură dată (va putea trimite răspunsuri la Întrebări) pe Perioada Promoțională.

''participarea eligibilă";

Întrebările

 1. Următoarele 10 întrebări vor fi publicate pe pagina promoțională.
  1. Întrebarea 1: ''Vor câștiga Belgia și Olanda grupele din care fac parte?'';
  2. Întrebarea 2: ''Câți jucători vor marca minim 3 goluri?''. Răspunsul la această întrebare nu trebuie să includă golurile înscrise la loviturile de departajare. Golurile înscrise în reprizele suplimentare de prelungiri vor fi luate în considerare.
  3. Întrebarea 3: ''Câte penalty-uri va înscrie Bruno Fernandez pe parcursul turneului?''. Răspunsul la această întrebare trebuie să includă golurile înscrise la loviturile de departajare
  4. Întrebarea 4: ''Câte cartonașe roșii se vor arăta pe parcursul turneului''. Vor fi luate în considerare toate cartonașele roșii care se vor acorda pe parcursul turneului, inclusiv cartonașele arătate antrenorilor sau jucătorilor de pe bancă.
  5. Întrebarea 5: ''Câte puncte va obține Germania în Grupa F?''. La această întrebare se vor lua în considerare toate punctele pe care Germania le va obține în cele 3 meciuri din Faza Grupelor.
  6. Întrebarea 6: ''Câte goluri se vor marca în meciul cu cele mai multe goluri?''. Întrebarea se referă la numărul de goluri înscrise în meciul respectiv în primele 90 de minute doar. Golurile înscrise în reprizele suplimentare de prelungiri sau la loviturile de departajare nu se vor lua în considerare.
  7. Întrebarea 7: ''Când va fi înscris primul gol din finala (90 minute doar)';
  8. Întrebarea 8: ''Câte autogolouri se vor înscrie (90 minute) pe parcursul turneului?''. La această întrebare se vor lua în considerare doar autogolurile inscrise in primele 90 de minute. Golurile înscrise în reprizele suplimentare de prelungiri sau la loviturile de departajare nu se vor lua în considerare.
  9. Întrebarea 9: ''Cine va câștiga turneul?''. Întrebarea se referă la echipa care va castiga EURO 2020
  10. Întrebarea 10: ''Cine va fi golgheterul?'' Această Întrebare se referă la jucătorul care va înscrie cele mai multe goluri pe parcursul Euro 2020. În eventualitatea în care mai mulți jucători vor împarți titlul de golgheter, toate selecțiile vor fi soluționate ca și câștigatoare.
 1. Răspunsurile corecte vor avea ca sursă rezultatele oficiale care vor fi puse la dispoziție de UEFA (''Sursa'')

''Întrebările'');

Premiul

 1. Jucătorii Eligibili care răspund la toate Întrebările corect (Câștigătorul/câstigatorii), vor fi eligili pentru a câștiga până la 400.000 RON cash (Premiul)
 2. Premiul va fi creditat în contul Câștigătorilor pe 13/07/2021 la oră 13:00.
 3. În eventualitatea în care niciun Câștigător nu este identificat, Premiul nu va fi plătit și nici nici nu se va reporta.
 4. Premiul va putea fi retras odată ce va fi creditat în contul câștigătorului;
 5. În eventualitatea în care vor fi mai mulți câștigători premiul va di împărțit în mod egal.

(''Premiul'');

General:

 1. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau retrage această ofertă în orice moment și fără o notificare.
 2. Decizia Organizatorului în toate privințele acestei promoții este finală.
Încheiat
Acest joc s-a încheiat, dar încă îți poți verifica răspunsurile
Dacă vrei mai multe promoții, click mai jos
Mai multe informații