Pariază pre-meci
și poți obține 3 recompense!

Misiunile Europene

Pariază 40 RON pre-meci pe orice pariu simplu la cote de minim 1.50 pe etapa a cincea de meciuri din UEFA Europa League sau UEFA Europa Conference League și vei primi un token de Cote Mărite cu 100% + 5 Rotiri Gratuite în jocul Starburst instant + șansa de a câștiga 2 bilete la meciul CFR Cluj - Jablonec de pe data de 9 decembrie.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

 1. Optează la promoție
 2. Pariază pre-meci 40 RON pe orice meci din etapa a cincea a fazei grupelor în UEFA Europa League sau UEFA Europa Conference League
 3. Cote de minim1.50
 4. Obții un token de Cote Mărite cu 100% + 5 Rotiri Gratuite în jocul Starburst
 5. Vei putea folosi token-ul de Cote Mărite pe orice pariu în termen de 3 zile
 6. Rotirile Gratuite vor fi disponibile tot pentru o perioadă de 3 zile
 7. Vei intra automat în tombola pentru șansa de a câștiga 2 bilete la meciul CFR Cluj - Jablonec de pe data de 9 decembrie.
Termeni și Condiții

  Termeni și Condiții specifice

 1. Această promoție se adresează doar unui grup selectat de clienți care au primit această ofertă pe email direct de la organizator sau le-a fost afișată pe site-ul organizatorului.
 2. Această promoție e valabilă de pe 22.11.2021, ora 01:00 EET până pe 25.11.2021, ora 23:59 EET (“Perioada promoțională”).
 3. Luând parte la această promoție, confirmi că ești de acord cu Termenii și Condițiile acestei promoții și Termenii și Condițiile Standard Promoționale.
 4. Mecanica promoției

 5. Pentru a participa la această promoție, un client trebuie să plaseze un pariu eligibil (definit mai jos) pe perioada promoțională.
 6. Un pariu eligibil este cel care îndeplinește următoarele condiții:
  • In primul rand, clientul trebuie să te opteze pentru promoție pentru a putea participa. Doar pariurile plasate după optare vor fi luate în calcul
  • După optarea pentru promoție, un client eligibil trebuie să plaseze un pariu simplu pre-meci de minim 40 RON pe etapa a cincea din UEFA Europa League sau UEFA Europa Conference League.
  • Cota minimă este de 1.50.
  • Pariurile nule nu se iau în considerare
  • Pariurile Cash out nu se iau în considerare
  • Pariurile tip sistem nu se iau în considerare
  • Pariurile plasate utilizând FreeBet-uri, token-uri de cote marite, pariuri de rezerva sau bani proveniți din bonusuri nu se iau in considerare la această ofertă (un "Pariu Eligibil'')
 7. Dacă un client plasează cel puțin un un Pariu Eligibil în timpul perioadei promoționale, atunci îi vom credita un token de Cote Mărite cu 100% + 5 Rotiri Gratuite in jocul Starburst.
 8. Termenii și Condițiile token-ului de Cote Marite

 9. Pentru a folosi token-ul de Cote Mărite, Jucătorii Eligibili trebuie să se logheze în contul lor.
 10. Token-ul de cote mărite va fi disponibil doar pentru pariuri plasate cu o miză de până la maximul specificat.
 11. Token-ul de Cote Mărite va crește cotele disponibile la un anumit eveniment.
 12. Token-ul de Cote Mărite va fi disponibil 72 de ore de la creditare.
 13. Dacă un pariu plasat cu un token de Cote Mărite este soluționat ca “pierdut”, nu va exista niciun câștig și token-ul este considerat folosit.
 14. Dacă un pariu plasat cu un token de Cote Mărite este soluționat ca “pierdut”, iar ulterior este corectat ca fiind “castigat”, câștigurile pentru cote mărite nu vor fi acordate.
 15. Dacă un pariu plasat cu un token de Cote Mărite este soluționat ca “anulat”, miza va fi returnată, dar token-ul va fi considerat folosit.
 16. Doar un token de Cote Mărite poate fi folosit pe biletul de pariere. Token-urile de Cote Mărite nu pot fi combinate cu alte recompense.
 17. Ne rezervăm dreptul de a accepta sau refuza orice pariu pe orice sport, piață sau tip de pariu când token-urile de Cote Mărite sunt folosite sau se încearcă folosirea lor.
 18. Ne rezervăm dreptul de a modifica, suspenda sau înlătura funcționalitatea Cote Mărite oricând, pentru orice eveniment, meci sau piață. Orice pariu plasat pe astfel de evenimente, meciuri sau piețe, înainte de suspendarea sau înlăturarea funcționalității Cotelor Mărite, vor rămâne valabile așa cum au fost plasate inițial.
 19. Ne rezervăm dreptul de a revizui soluționarea unui pariu plasat cu token-ul de Cote Mărite, dacă pariul sau o piață a fost soluționată dintr-o eroare. Mai mult, vom putea anula orice pariuri în cazul în care a fost o eroare de cote.
 20. Dacă ai plasat un pariu cu un token de Cote Mărite aplicat, orice sumă returnată ca urmare a folosirii opțiunii Cash Out (Închidere Pariu) va fi raportată la câștigurile inițiale, înainte de aplicarea token-ului de Cote Mărite.
 21. Token-urile de Cote Mărite nu pot fi folosite pe pariurile din secțiunea “Cote speciale” sau “Combi+”.
 22. Termenii și Condițiile Rotirilor Gratuite

 23. Rotirile Gratuite vor fi valabile timp de 3 zile de la creditare și dupa ce vor expira nu vor mai putea fi folosite.
 24. Rotirile Gratuite vor fi valabile doar în jocul Starburst. Rotirile Gratuite nu trebuie activate. Odată ce sunt creditate, pot fi folosite.
 25. Orice câștig acordat din Rotirile Gratuite în această promoție va fi plătit ca un bonus de cazino ce trebuie rulat de 20 de ori în Cazinoul nostru, înainte să poată fi retras. Vă rugăm să țineți cont că jocurile se vor lua în calcul la condițiile de pariere în mod diferit. Fiecare pariu se va lua în calcul la condițiile de pariere într-un anumit procent (de exemplu, o rație de 10% este setată pentru Blackjack, așadar când jucătorul pariază 40 RON la Blackjack, doar 4 RON se vor lua în calcul la îndeplinirea condițiilor de pariere). Toate aceste procente sunt listate pentru fiecare joc sau categorie de joc mai jos.
  - Sloturi & Sloturi Jackpot (excluzand Alte Sloturi*) – 100%
  - *Alte sloturi Jackpot 6000 – 50%
  - Ruleta inclusiv Ruleta Live – 20%
  - Blackjack, Live Blackjack, Jocuri de masa la Cazino – 10%
  - Baccarat, Jocuri Poker de masa – 5%
  - Dead or Alive – 0%.
 26. Condițiile de rulare pentru câștigurile din Rotirile Gratuite trebuie îndeplinite în termen de 7 zile de la creditarea bonusului. Dacă nu sunt îndeplinite, orice câștig provenit din Rotirile Gratuite va fi inlaturat din cont.
 27. Termenii și Condițiile Tombolei

 28. La finalul perioadei promoționale toți Jucătorii Eligibili care au participat la promoție și au intrat în Tombolă vor fi adăugați într-un fișier Microsoft Excel.
 29. Fiecărui Jucător Eligibil i se va aloca un număr unic aleatoriu, începând cu numărul 1 și până la numărul total de Jucători Eligibili care au fost incluși în Tombolă ("ID-ul Unic").
 30. Pe 26.11.2021 vom selecta câștigătorul folosind funcționalitatea de generare aleatorie de numere în programul Microsoft Excel ("Tool-ul").
 31. Tool-ul va selecta un ID Unic, reprezentând un Jucător Eligibil care va câștiga două bilete la meciul CFR Cluj - Jablonec care va avea loc pe data de 9 Decembrie 2021.
 32. Câștigătorul biletelor va fi contactat printr-un mesaj inbox pe data de 26.11.2021.
 33. General

 34. Dacă moneda contului tău este diferită de moneda ofertei, suma va fi convertită în moneda contului tău. Următoarea rată de schimb se va aplica: 1 EUR = 1 USD = 1 GBP = 2 BGN = 300 HUF = 4 RON.
 35. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau retrage această ofertă în orice moment și fără o notificare.
 36. Decizia Organizatorului în toate privințele acestei promoții este finală.