• 1. ÎNREGISTREAZĂ-TE
  Creează un cont
 • 2. DEPUNE
  Minimum 40 RON
 • 3. IA-ȚI BONUSUL
  Primești automat 100% din depunerea efectuată până la 300 RON
Ia-ți bonusul de bun venit la sport de 300 RON, unul din cele mai mari de pe piață
Termeni și condiții

Organizatorul acestei promoții este Headlong 2 Ltd, , înregistrat în Malta sub numărul C 35738 și are sediul înregistrat la St. John Street nr. 85, Valletta, Malta, VLT1165 (“Sportingbet”)

 1. Această ofertă este valabilă doar pentru jucătorii noi care şi-au deschis un cont după 1 octombrie 2020 18:00 CET folosind pagina specială a ofertei de bonus în care se prezintă termenii și condițiile acesteia. Doar utilizatorii care au dat clic pe butonul rosu “Înregistrează-te” din această pagină vor beneficia de acest bonus.
 2. Pentru a beneficia bonusul de 100% până la 300 RON trebuie să faci o depunere în termen de 7 zile de la data înregistrării.
 3. Oferta este valabilă doar pentru prima depunere.
 4. Valoarea bonusului este de 100% pana la 300 RON. Suma maximă a bonusului permisă pentru un jucător este de 300 RON sau echivalentul în moneda aleasă.
 5. Depunerea minimă pentru obținerea bonusului este 40 RON.
 6. Tipul de bonus: retragere restricționată. Fondurile bonus pot fi utilizate la joc, dar nu pot fi retrase până când nu ați îndeplinit cerințele necesare.
 7. Bonusul şi depozitul dvs. vor fi afișate ca "Sumă Restricționată" și vor fi vizibile la secțiunea bonus din contul dvs. Sportingbet și în cadrul produsului SportingbetSports până la îndeplinirea cerințelor bonusului dvs.
 8. Se va lua in considerare urmatoarea conversie valutara: 1EUR=1USD=1GBP=4RON
 9. Această ofertă este valabilă doar pentru Sporturi (Sportsbook). Selecţiile din Cazinou, nu se califică pentru această ofertă. Depozitele făcute prin Moneybookers (Skrill), Neteller sau paysafecard nu se califică pentru această promoţie.
 10. Bonusul va fi creditat imediat în funcţie de depunerea efectuată. Suma bonusului este creditată automat; nu este necesar să o solicitaţi manual.
 11. Întreaga sumă formată din suma depusă + bonusul creditat trebuie să fie pariată de cel puţin șaisprezece ori (16x) la cote de 1.70 sau mai mari înainte ca suma şi eventualele câştiguri să poată fi retrase din cont.
 12. Clientul are la dispoziţie maximum 7 zile de la data înregistrării pentru a lua parte în această promoţie. Depunerile eligibile acestei promoţii trebuie să fie efectuate în termen de 7 zile de la data înregistrării.
 13. Orice bonus care nu a fost folosit în termen de 30 de zile va fi înlăturat din contul jucătorului. Dacă condițiile de pariere nu sunt îndeplinite în întregime în această perioadă, bonusul va fi înlăturat din contul jucătorului.
 14. Sportingbet îsi rezervă dreptul de a refuza această ofertă oricărui client, în orice moment fără justificare, cu sau fără preaviz dacă avem suspiciuni că o ofertă de tip Bonus este folosită pentru un alt motiv decât acela de pariere cu scop recreaţional, de exemplu, dar fără a ne limita la următoarele cazuri: fraudă, obţinere de avantaje într-un mod ilegal sau practicarea arbitrajului.
 15. Sportingbet/ Headlong 2 Ltd îşi rezervă dreptul de a schimba termenii ofertei şi/sau de a anula această ofertă fără justificare, cu sau fără preaviz.
 16. Toţi clienţii trebuie să fie majori (peste 18 ani).
 17. Sportingbet / Headlong 2 Ltd îşi rezervă dreptul de a schimba termenii ofertei şi/sau de a anula această ofertă fără justificare, cu sau fără preaviz. Ne rezervăm dreptul de a anula / nu permite anumitor clienţi să beneficieze de bonus, la discreţia noastră.
 18. Sportingbet are o politică strictă referitoare la un singur cont pentru un client şi foloseşte o serie de sisteme interne de securitate pentru a identifica acest lucru. De aceea, cu scopul de a evita potenţialele abuzuri, ne rezervăm dreptul, la propria noastră discreţie, să refuzăm bonusuri de tip Bonus în următoarele circumstanţe:
  • conturi cu aceeaşi adresă de IP
  • conturi aparţinând aceleiaşi familii şi/sau aceleiaşi adrese (domiciliu)
  • conturi cu detalii comune de contact sau de identificare (ex. adresă de email, număr de telefon, card de debit/credit sau alte metodă de plată)
  • conturi multiple aparţinând aceleaşi persoane
  • încălcarea oricăror termeni şi condiţii ale ofertei de bonus.
  • evidenţe de colaborare între clienţi în plasarea pariurilor
 19. Dacă ai depus bani în contul Sportingbet și nu ai completat verificarea, contul va fi închis și fondurile existente vor fi virate către bugetul de stat conform prevederilor legale.
 20. Această ofertă este valabilă doar clienţilor înregistraţi pe www.sportingbet.ro.
 21. Sportingbet.ro este unica entitate cu putere de decizie a acestei promoţii, iar decizia companiei este finală şi obligatorie. Sportingbet.ro îşi rezervă dreptul de a cere documente suplimentare de la orice client înainte ca acestuia să îi fie creditat bonusul. Această ofertă se aplică doar primului cont creat de client şi nu se va aplica niciunui cont subsecvent deschis. Această ofertă nu poate fi folosită împreună cu altă ofertă. Sunt aplicate regulile standard ale Sportingbet.ro. Pentru orice alte nelămuriri în legătură cu bonusurile, vă rugăm contactaţi Serviciul Clienţi la cs@sportingbet.ro.