teaser image

Descoperiți oferta noastră de produse prin misiunile de bun-venit și puteți câștiga premii in valoare totală de 400 RON + 50 rotiri gratuite! Veți primi un premiu pentru fiecare misiune, iar dacă reușiți să terminați toate misiunile veți obține adițional un Freebet de 50 RON și 30 de Rotiri Gratuite.


ÎNAINTE DE A REVENDICA ACEASTĂ PROMOȚIE ESTE IMPORTANT SĂ CITIȚI TERMENII ȘI CONDIȚIILE PROMOȚIONALE CU ATENȚIE, ÎNTRUCÂT INCLUD INFORMAȚII IMPORTANTE DESPRE TERMENII PRIVIND REVENDICAREA FREEBET-ULUI. VA FI NECESAR SĂ ACCEPTAȚI TERMENII ȘI CONDIȚIILE PROMOȚIONALE LA REVENDICAREA FREEBET-ULUI. ÎN SPECIAL, VĂ RUGĂM SĂ VĂ FAMILIARIZAȚI CU RESTRICȚIILE, INCLUSIV CERINȚA DE A ÎNDEPLINI CONDIȚIILE DE PARIERE, AȘA CUM SE EXPLICĂ MAI JOS.


Termenii și condițiile promoționale prezentate mai jos se aplică Misiunilor (definite mai jos) și, dacă sunt acordate, FreeBet-ului de 50 RON și celor 30 de rotiri gratuite (împreună „Promoția”). Luând parte la această promoţie, sunteţi de acord cu termenii și condițiile promoționale de mai jos, Termenii şi condiţiile promoţionale specifice şi cu Termenii şi condiţiile generale.


Perioada promoţională

 1. Această promoție va rula din momentul în care un jucător eligibil (definit mai jos) face prima depunere eligibilă (definită mai jos) pe site-ul web (definit mai jos) până la 30 de zile mai târziu („Perioada promoțională”) .
 2. Această promoție nu este disponibilă împreună cu nicio altă ofertă de pe www.sportingbet.ro ("Site-ul web").

Cine se califică pentru această promoție

 1. Această promoție este disponibilă pentru clienții site-ului care:
  1. au peste 18 ani;
  2. au plasat primul pariu sportiv valabil vreodată pe site după data de 14/06/2021;
  3. sunt rezidenți în România.
 2. (împreună, un "Jucător eligibil").


Cum să revendicați această promoție

 1. Pentru a participa la această promoție, un jucător eligibil trebuie să plaseze pariurile eligibile și pariurile necesare pentru fiecare misiune în timpul perioadei promoționale. Există patru misiuni, după cum urmează:
  1. Misiunea live
  2. Misiunea combi
  3. Misiunea fotbal
  4. Misiunea cazinou
 2. (fiecare o "Misiune" și împreună "Misiuni").
 3. Fiecare misiune are propriul set de termeni și condiții și cerințe de pariere.
 4. Dacă un jucător eligibil plasează pariurile eligibile și pariurile necesare pentru fiecare misiune respectivă în perioada promoțională, jucătorul eligibil va primi un FreeBet de 50 RON („FreeBet-ul”) și 30 de rotiri gratuite valabile pentru slot-ul Starburst, evaluat la 0.5 RON per rotire („Rotiri gratuite”).

Termeni și condiții FreeBet

 1. Orice FreeBet emis unui jucător eligibil este supus Termenilor și condițiilor pentru FreeBet ("Termeni și condiții FreeBet"). În cazul unui conflict între acești termeni și condiții de promovare și termenii și condițiile pentru Freebet-ul, vor avea prioritate termenii și condițiile pentru FreeBet-ul.
 2. Dacă un jucător eligibil îndeplinește cerințele pentru a obține un FreeBet, acesta va fi emis jucătorului eligibil în 10 minute după aceea.
 3. Dacă se acordă un FreeBet unui jucător eligibil, acesta trebuie să accepte FreeBet-ul conectându-se la contul de pe site-ul web. FreeBet-ul se va afla deasupra widget-ului pentru talonul de pariu de pe site. Dacă FreeBet-ul nu este vizibil, jucătorul eligibil trebuie să reîmprospăteze pagina (prin intermediul butonului F5). Dacă FreeBet-ul încă nu apare automat, vă rugăm să contactați echipa de asistență clienți înainte de a pune pariuri.
 4. FreeBet-ul va expira în termen de 3 zile de la emitere dacă nu a fost utilizat.
 5. Toate câștigurile nete obținute din FreeBet-ul pe site vor fi creditate în contul site-ului web al jucătorului eligibil. Miza FreeBet-ului nu va fi returnată. De exemplu, dacă un jucător plasează un pariu folosind un FreeBet de 10 RON la cota 1.50 și pariul este câștigat, atunci câștigurile nete sunt calculate după cum urmează: câștigurile totale ale pariului (15 RON) - miza pariului (10 RON) = câștigurile nete ale jucătorului (5 RON).
 6. Dacă aveți mai mult de un FreeBet, FreeBet-urile vor fi activate unul după altul.

Termenii și condițiile pentru rotiri gratuite

 1. Rotirile gratuite vor fi creditate automat atunci când au fost plasate pariurile eligibile relevante.
 2. Rotirile gratuite sunt valabile doar pentru slot-ul Starburst.
 3. Jucătorii eligibili trebuie să activeze rotirile gratuite în termen de 7 zile de la data la care rotirile gratuite sunt creditate în contul jucătorului.
 4. Orice sumă câștigată folosind rotirile gratuite („Câștigurile”) nu va fi creditată în numerar, ci ca un bonus restricționat la retragere. Bonusul poate fi utilizat doar pentru a paria la cazinoul nostru.
 5. Tipul bonusului: retragere restricţionată, ceea ce înseamnă că fondurile bonus vor fi disponibile pentru joc, însă nu vor putea fi retrase până când jucătorul nu îndeplineşte condiţiile prevăzute (după cum este definit mai jos).
 6. Bonusul va fi afişat ca sumă restricţionată şi va fi vizibil în secţiunea bonusului de cazinou din contul de jucător până la îndeplinirea condiţiilor.
 7. Condiţiile sunt următoarele:
  1. Suma bonusului trebuie pariată de 20 de ori înainte ca orice câștig să poată fi retras („Cerință de pariere”).
  2. Cu excepția jocurilor restricționate (incluse ca și contribuție de 0% în tabelul de mai jos), majoritatea jocurilor se bazează pe aceste cerințe de pariere. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că unele jocuri vor contribui cu un procent de pariere mai mic la condiția de pariere, aşa cum se arată mai jos.
  3. Vă rugăm să țineți cont că jocurile se vor lua în calcul la condițiile de pariere în mod diferit. Fiecare pariu se va lua în calcul la condițiile de pariere într-un anumit procent (de exemplu, o rație de 10% este setată pentru Blackjack, așadar când jucătorul pariază 40 RON la Blackjack, doar 4 RON se vor lua în calcul la îndeplinirea condițiilor de pariere). Toate aceste procente sunt listate pentru fiecare joc sau categorie de joc mai jos.
   - Sloturi & Sloturi Jackpot (excluzand Alte Sloturi*) – 100%
   - *Alte sloturi Jackpot 6000 – 50%
   - Ruleta inclusiv Ruleta Live – 20%
   - Blackjack, Live Blackjack, Jocuri de masa la Cazino – 10%
   - Baccarat, Jocuri Poker de masa – 5%
   - Dead or Alive – 0%.

  4. împreună "Condițiile")

 8. Dacă o combinație de pariuri plasate într-un joc de ruletă reprezintă o acoperire de 67% sau mai mult din roata ruletei, aceste pariuri nu sunt considerate pentru condițiile de pariere.
 9. Condiţiile trebuie îndeplinite în curs de 14 zile de la data la care bonusul a fost plasat în cont („Limita de timp”).
 10. Jucătorul va pierde suma bonusului în cazul în care condiţiile nu sunt îndeplinite în limita de timp stabilită.
 11. Puteți urmări bonusurile în secţiunea Ofertele mele din cont.

Informaţii generale

 1. Promotorul acestei promoții este Headlong 2 Ltd („Promotorul”), o companie înregistrată în Malta cu numărul C 35738 şi cu sediul social la adresa: 85, St John Street, Valletta, VLT1165, Malta. Headlong 2 Limited este licențiat și autorizat de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN), sub licența nr. L1173062W000807.
 2. În cazul în care compania suspectează un jucător câștigător de activităţi frauduloase, aceasta îşi rezervă dreptul să suspende sau să elimine respectivul jucător din această promoţie şi/sau să suspende respectivul cont al jucătorului şi/sau să suspende promoţia până la noi investigaţii.
 3. Ne rezervăm dreptul să modificăm, să întrerupem sau să încheiem promoția în conformitate cu prevederile Termenilor și Condițiilor standard promoționale.