Pentru o mare parte din an suntem rivali, dar pentru următoarele 4 săptămâni suntem uniți. Pentru echipa noastră.

Alătură-te unei echipe și primești un FreeBet de 4 RON instant.

Iar apoi, să înceapă lupta pentru titlul de Regele Europei și pentru partea din fondul de premiere de 4.000.000 RON.

Cum pot participa?
Ce pot câștiga?
Cum vom calcula poziția în clasament?
Cum vom împărți premiile jackpot din clasament?
Altceva ce ar trebui să știu?
Când se încheie promoția?

Termeni și Condiții specifice

 1. Această promoție este valabilă de pe 09/06/2021, ora 01:00 EEST până pe 11/07/20211, ora 23:59 EEST (“Perioada promoțională”).
 2. Această promoție nu este valabilă in combinatie cu o altă promoție.
 3. Luând parte la această promoție, confirmi că ești de acord cu Termenii și Condițiile acestei promoții și Termenii și Condițiile Standard Promoționale.

Eligibilitate

 1. Promoția este disponibilă pentru jucători noi și existenți pe site-ul sportingbet.ro (“Website-ul”) care îndeplinesc condițiile:
  1. să aibe implinită vârsta de 18 ani; și
  2. să aibe contul verificat; și
  3. Să poată vedea această promoție după logare (anumiți jucători sunt excluși de la promoție).

(un ''Jucător eligibil'')

Mecanica promoției

 1. Această promoție este compusă din 4 sub-promoții: (a) 4 RON FreeBet; (b) Misiunile; (c) Fond de Premiere Cash; și (d) Clasamentul Echipelor.
 2. Pentru a participa la fiecare sub-promoție, un Jucător Eligibil trebuie să aleagă mai întâi o țară ca echipa lui ( “Echipa”) pana la 05.07.2021 23:59.
 3. După ce un Jucător Eligibil a ales o Echipă, nu va mai putea fi schimbată.

(A) (Un) FreeBet de 4 RON

 1. Un Jucător Eligibil care a ales o Echipă va primi un FreeBet de 4 RON în cont.
 2. Pentru a revendica FreeBet-ul, Jucătorii Eligibili trebuie să se logheze în cont.
 3. FreeBet-ul va putea fi găsit deasupra biletului de pariere.
 4. FreeBet-ul va expira în termen de 72 de ore de la creditare dacă nu este folosit.
 5. Dacă un Jucător Eligibil plasează un pariu aplicând FreeBet-ul pe biletul de pariere și pariul câștigă, câștigurile nete obținute din FreeBet vor fi creditate în contul Jucătorului Eligibil. Miza FreeBet-ului nu va fi returnată. Mai multe informații despre FreeBet-uri se pot consulta aici.
 6. Dacă un jucator are disponibile mai multe FreeBet-uri, FreeBet-urile vor fi activate unul dupa altul.

(B) Misiunile

 1. După ce un Jucător Eligibil a ales o Echipă, va fi apoi eligibil pentru a participa la 8 provocări (“Misiunile”), pentru care vor trebui să plaseze un tip de pariu specific (fiecare denumit “Pariul Misiunii” pe Perioada Promoțională. Misiunile 1, 2, 3 și 4 pot fi finalizate în orice ordine. Misiunea 5 este bloacata până în momentul în care Miusiunile 1,2,3 și 4 sunt finalizate. Misiunile 6, 7 și 8 sunt blocate până când misiunile anterioare sunt finalizate. Misiunile sunt următoarele:
 1. Pariul Misiunii 1: trebuie să fie un pariu simplu live, cu miză de minim 40 RON și la cote de minim 1.50 pe orice sport. Opțiunea Cash Out (“Inchidere Pariu” va fi dezactivată dacă un jucător plasează un pariu de calificare pentru Misiunea 1.
 2. Pariul Misiunii 2: trebuie să fie un pariu multiplu pre-meci, cu miză de minim 40 RON și la cote de minim 3.00 pe orice sport. Opțiunea Cash Out (“Inchidere Pariu” va fi dezactivată dacă un jucător plasează un pariu de calificare pentru Misiunea 2.
 3. Pariul Misiunii 3: trebuie să fie un pariu simplu pre-meci pe piața “Scor Corect” (timp regulamentar) a unui meci de fotbal, cu miza de minim 40 RON și la cote de minim 1.50.Opțiunea Cash Out (“Inchidere Pariu” va fi dezactivată dacă un jucător plasează un pariu de calificare pentru Misiunea 3.
 4. Pariul Misiunii 4: trebuie să fie un pariu plasat cu opțiunea “Creati un Pariu”, cu miza de minim 40 RON și la cote de minim 1.50 pe orice sport care are opțiunea “Creati un pariu” disponibilă. Opțiunea Cash Out (“Inchidere Pariu” va fi dezactivată dacă un jucător plasează un pariu de calificare pentru Misiunea 4.
 5. Pariul Misiunii 5: trebuie să fie un pariu câștigător cu o miză de minim 20 RON și la cote de minim 5.00 pe orice sport.
 6. Pariul Misiunii 6: trebuie să fie un pariu câștigător cu o miză de minim 20 RON și la cote de minim 25.00 pe orice sport.
 7. Pariul Misiunii 7: trebuie să fie un pariu câștigător cu o miză de minim 20 RON și la cote de minim 50.00 pe orice sport.
 8. Pariul Misiunii 8: trebuie să fie un pariu câștigător cu o miză de minim 20 RON și la cote de minim 100.00 pe orice sport.
 1. Pariurile plasate cu token-uri Pariu de Rezervă aplicate pe biletul de pariere nu se vor lua în calcul la îndeplinirea misiunilor.
 2. Pariurile plasate cu token-uri de Cote Mărite se vor lua în considerare la îndeplinirea misiunilor, dar la cota inițială, înainte de a aplica token-ul de Cotă Mărită, doar pentru misiunile 5-8. Pentru misiunile 1-4, pariurile plasate cu token de cote marite nu se vor lua in calcul.
 3. Pariurile plasate cu token-uri FreeBet aplicate pe biletul de pariere nu se vor lua în calcul la îndeplinirea misiunilor.
 4. Pariurile anulate nu se vor lua în considerare la îndeplinirea misiunilor.
 5. Pariurile sistem nu se vor lua în calcul la îndeplinirea misiunilor.
 6. Pariurile inchise cu optiunea cash out nu sunt eligibile la aceasta promotie.

Premiile Misiunilor

 1. Pentru fiecare Pariu Misiune finalizat de către un Jucător Eligibil, se va adăuga 1 punct la echipa pe care a ales-o în Clasamentul Echipelor (definit mai jos).
 2. În plus față de punctul acumulat în Clasamentul Echipelor, un Jucător Eligibil va primi, de asemenea, următoarele premii pentru fiecare Misiune:
 1. Misiunea 1: un token de Cote Mărite de 10% care poate fi folosit pe un pariu cu o miză maximă de 40 RON.
 2. Misiunea 2: un token de Cote Mărite de 25% care poate fi folosit pe un pariu cu o miză maximă de 40 RON.
 3. Misiunea 3: un token de Cote Mărite de 50% care poate fi folosit pe un pariu cu o miză maximă de 40 RON.
 4. Misiunea 4: un FreeBet de 20 RON
 5. Misiunea 5: un FreeBet de 20 RON
 6. Misiunea 6: un FreeBet de 40 RON
 7. Misiunea 7: un FreeBet de 100 RON
 8. Misiunea 8: o parte egală din fondul de premiere de 400.000 RON, împărțit între toți cei care finalizează toate cele 8 misiuni.

(“Premiile Misiunilor”)

 1. Toate Premiile Misiunilor trebuie revendicate si folosite in termen de 72 de ore de la creditarea in contul Jucatorului Eligibil, in caz contrar vor fi pierdute.

Premiile Misiunilor – Termeni si Conditii FreeBet

 1. Pentru a revendică FreeBet-ul, jucătorul trebuie să se logheze în contul de pariuri.
 2. FreeBet-ul va putea fi găsit deasupra biletului de pariere.
 3. FreeBet-ul este disponibil pentru o perioadă de 72 de ore de la creditare, iar dupa aceasta perioada vor expira.
 4. Dacă un jucător plasează un pariu folosind FreeBet-ul și pariul câștigă, câștigurile nete rezultate din FreeBet vor fi creditate în contul jucătorului. Mai multe informatii despre FreeBet-uri se pot consulta aici.
 5. Dacă un jucător are mai mult de un Freebet în cont, FreeBet-urile vor fi activate pe rând.

Premiile Misiunilor – Termeni si Conditii Cote Marite

 1. Toti termenii si conditiile Cotelor Marite se aplica.
 2. Token-ul de cote mărite va fi disponibil doar pentru pariuri plasate cu o miză de până la maximul specificat deasupra (40 RON).
 3. Token-ul de Cote Mărite va crește cotele disponibile la un anumit eveniment (poate crește cotele cu 10%, 25% sau 50%).
 4. Pentru a folosi token-ul de Cote Mărite, Jucătorii Eligibili trebuie să se logheze în contul lor.
 5. Jetonul de Cote Mărite va fi disponibil pentru o perioadă de timp limitată, iar jucătorii trebuie să folosească Jetonul în termen de 72 de ore de la creditare. În caz contrar, va fi anulat.
 6. Dacă un pariu plasat cu un token de Cote Mărite este soluționat ca “pierdut”, nu va exista niciun câștig și token-ul este considerat folosit.
 7. Dacă un pariu plasat cu un token de Cote Mărite este soluționat ca “pierdut”, iar ulterior este corectat ca fiind “castigat”, câștigurile pentru cote mărite nu vor fi acordate.
 8. Dacă un pariu plasat cu un token de Cote Mărite este soluționat ca “anulat”, miza va fi returnată, dar token-ul va fi considerat folosit.
 9. Doar un token de Cote Mărite poate fi folosit pe biletul de pariere. Token-urile de Cote Mărite nu pot fi combinate cu alte recompense.
 10. Ne rezervăm dreptul de a accepta sau refuza orice pariu pe orice sport, piață sau tip de pariu când token-urile de Cote Mărite sunt folosite sau se încearcă folosirea lor.
 11. Ne rezervăm dreptul de a modifica, suspenda sau înlătura funcționalitatea Cote Mărite oricând, pentru orice eveniment, meci sau piață. Orice pariu plasat pe astfel de evenimente, meciuri sau piețe, înainte de suspendarea sau înlăturarea funcționalității Cotelor Mărite, vor rămâne valabile așa cum au fost plasate inițial.
 12. Ne rezervăm dreptul de a revizui soluționarea unui pariu plasat cu token-ul de Cote Mărite, dacă pariul sau o piață a fost soluționată dintr-o eroare. Mai mult, vom putea anula orice pariuri în cazul în care a fost o eroare de cote.
 13. Dacă ai plasat un pariu cu un token de Cote Mărite aplicat, orice sumă returnată ca urmare a folosirii opțiunii Cash Out (Închidere Pariu) va fi raportată la câștigurile inițiale, înainte de aplicarea token-ului de Cote Mărite.
 14. Token-urile de Cote Mărite nu pot fi folosite pe pariurile din secțiunea “Cote speciale” sau “Combi+”.

 (C) Fondul de Premiere Cash

 1. Dacă un Jucător Eligibil finalizează toate cele 8 Misiuni de mai sus, va primi o parte din fondul de premiere de 400.000 RON cash (“Fondul de Premiere Cash”).
 2. Fondul de Premiere Cash va fi împărțit egal între Juctorii Eligibili care au finalizat toate cele 8 misiuni.

(D) Clasamentul Echipelor - Termeni si Conditii

 1. Pentru fiecare Misiune finalizată de către un Jucător Eligibil, va fi acordat 1 punct la echipa pe care și-au ales-o în clasament. (“Clasamentul Echipelor”).
 2. Echipele care se clasează pe una din primele 5 poziții în Clasamentul Echipelor vor primi un fond de premiere cash (“Fondul de Premiere al Clasamentului”) pentru a-l împarți în baza unui “Premiu pe Misiune” între Jucătorii din Clasament (definit mai jos) pentru respectiva Echipă.
 3. Un Jucător din Clasament este un Jucător Eligibil care:
 1. a finalizat minim 2 Misiuni; și
 2. a ales o Echipă care s-a clasat în top 5 în Clasamentul Echipelor.
 1. Pozițiile din Clasamentul Echipelor vor fi calculate folosind următoarea formulă: Numărul de Misiuni finalizate de către toți Jucătorii Eligibili care au ales Echipa respectivă / Numărul de Jucători din Clasament care au ales Echipă respectivă și au finalizat minim o misiune.
 1. Clasamentul Echipelor se va calcula la finalul Perioadei Promoționale. Pariurile pentru Misiuni plasate după această perioadă nu se vor lua în calcul.
 2. O echipă trebuie să aibe un minim de 250 de jucători. Dacă echipa nu are minim 250 membri (Jucători din Clasament), următoarea echipă din Clasament care are mai mult de 250 de membri este Eligibilă să câștige premiul.
 3. Dacă o Echipă se clasează pe o poziție între 1 și 5 în Clasamentul Echipelor, toți Jucătorii care au selectat acea Echipă vor primi o parte din Fondul de Premiere al Clasamentului, în funcție de numărul de misiuni finalizate.
 4. Premiile Jackpot vor fi distribuite în baza unui “Premiu pe misiuni finalizate”. Mai exact, Premiul Total va fi împărțit la numărul de misiuni finalizate și vom obține un Premiu pe Misiune. Acest Premiu pe Misiune va fi înmulțit cu numărul de misiuni pe care fiecare jucător din echipă le-a finalizat (“Premiul pe Misiune”).
 5. În eventualitatea egalității, Echipa câștigatoare va fi: (a) Echipa cu cei mai mulți Jucători în Clasament (membri). Dacă încă este egalitate, atunci (b) echipa care a finalizat cele mai multe Misiuni pe Perioada Promoțională.
 6. Toți jucătorii câștigători vor fi contactați direct prin intermediul email-ului și a unui mesaj inbox până la 12.07.2021 pentru a-i informa cu privire la valoarea părții câștigate din Fondul de Premiere al Clasamentului.
 7. Premiile vor fi creditate în contul câștigătorilor în același timp cu primirea acestei notificări.
 8. Jucătorii sunt responsabili să se asigure de acuratețea informațiilor în contul lor de jucător.
 9. Odată revendicate, Premiile din Clasament vor putea fi retrase.

Fondul de Premiere al Clasamentului

 1. Următoarele premii cash vor fi disponibile pentru a fi împărțite între membrii echipei respective, pentru fiecare Echipă clasata pe una din primele 5 poziții în Clasamentul Echipelor:
 1. Echipa de pe locul 1 (unu): 2.000.000 RON cash fond de premiere
 2. Echipa de pe locul 2 (doi): 800.000 RON cash fond de premiere
 3. Echipa de pe locul 3 (trei): 400.000 RON cash fond de premiere
 4. Echipa de pe locul 4 (patru): 300.000 RON cash fond de premiere
 5. Echipa de pe locul 5 (cinci): 100.000 RON cash fond de premiere
 1. Exemplu: dacă Echipa care s-a clasat pe locul 3 are 750 de Misiuni finalizate, calculul va fi: 400.000 RON / 750 = 533.33 RON cash pentru fiecare Misiune finalizată. Dacă un Jucător Eligibil a finalizat 8 misiuni, va primi 8 x 533.33 RON.

General::

 1. Organizatorul poate aplica restricții contului tău, inclusiv restricții la depunere, pentru a respecta obligațiile legale. Organizatorul nu va fi responsabil în cazul în care aceste restricții vor afecta abilitatea de a finaliza cerințele promoției sau/și pentru a elibera orice bonus, beneficiu sau premiu.
 2. Unde compania suspectează că un jucător castigător este vinovat de activitate fraudulenta, compania își rezervă dreptul de a suspenda sau inlătura jucătorul de la promoție și/sau suspenda contul jucătorului și/sau suspenda promoția pană la finalizarea investigației.
 3. Dacă un Jucător Eligibil plasează mai multe pariuri pe același meci pentru a avoperi toate rezultatele posibile, organizatorul își rezervă dreptul de a înlătura jucătorul de la promoție. În cazul a 3 meciuri și piața 1X2, ar însemna 27 de pariuri pentru a acoperi toate reultatele. Pentru 4 meciuri și piața 1X2, ar însemna 81 de pariuri. Calculul este 3 x numărul de meciuri. În cazul a 3 meciuri și piețe cu două rezultate (da/nu, peste/sub) vor fi 8 pariuri pentru a acoperi toate rezultatele. Calculul este 2 x numărul de meciuri.
 4. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau încheia promoția în orice moment în acord cu Termenii si Conditiile Standard Promotionale.
Prea târziu!

Acest joc a luat sfârșit, dar îți poți revedea răspunsurile.

Dacă vrei mai multe promoții, click mai jos.

Mai multe informații